YMP van der Laan-Verlaan


Bovenburen 92 9675 HH Winschoten
06 28612145 Klik om te bellen

Over YMP van der Laan-Verlaan

In 2007 begon ik vanuit mijn hobby meubelen te restylen en stofferen. In mijn tienerjaren naaide ik al spijkerbroeken voor mijn barbiepoppen en draaide ik mijn hand niet om voor het ontwerpen en naaien van kinderkleding. Toen wij eens via marktplaats een tweedehands bank kochten, die van een nieuw jasje moest worden voorzien, ging ik de uitdaging aan. Ik kreeg van vrienden en kennissen ook de vraag of ik voor hun meubels wilde stofferen en al gauw schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. De opdrachten volgden snel, zowel voor particulieren als ondernemers en bedrijven.

In 2012 verhuisden wij naar Ameland, waar ik veel mocht betekenen voor de horeca en toerismebranche. Leuk weetje:Strandpaviljoen Sjoerd in Nes heeft zelfs jaren achtereen prijzen gewonnen voor hun duurzaamheid. Ik mocht het nieuwe paviljoen van loungekussens voorzien.

Ik vind het belangrijk dat de stofkwaliteit goed is en dat de naden en ritsen lange tijd houden. Daarom worden de kussens van een dubbel gestikte naad voorzien en de kussens worden met een tricotkous overtrokken om snelle slijtage te voorkomen.

Outdoorkussens; boot- , camper- en caravanstoffering; parasols en regengoten; markiezen.....

Ik kan het u leveren. Niets is te gek. In overleg is veel mogelijk.

Ik werk samen met bekende leveranciers en door mijn jarenlange expertise kan ik u in uw stof- en kleurkeuze adviseren en kan ik u behulpzaam zijn met de juiste polyetherkeuze voor uw binnenkussens.

Wilt u graag vouwgordijnen, broekgordijnen, vitrage, inbetween? Gordijnen met ringen, haken, plooien of vlinderplooien? Roedes of rails?

Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt kom ik opmeten en kan ik een vrijblijvende offerte voor u maken, op maat en gepersonaliseerd.

Ook kan ik een volledig interieuradvies geven, zowel bij u thuis als online.

Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

Foto's

Diensten

Bekleden
Herstofferen
Interieur- en kleuradvies
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

YMP van der Laan-Verlaan


Bovenburen 92 9675 HH Winschoten
06 28612145 Klik om te bellen