Winning-Design


Siep 6 6561 KK Groesbeek
06 30901701 Klik om te bellen

Kleinschalig bedrijf, voor een persoonlijk advies
Tevens interieurarchitect
Aandacht en ambacht

Over Winning-Design

Winning-Design, dat ben ik: Jacqueline Winnen. Vandaar ook de naam. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als interieurarchitect. Ontzettend leuk om te doen omdat elke klant/opdracht weer anders is. Wat ik echter miste was het echt werken met mijn handen. Ik kreeg de gelegenheid om de opleiding tot meubelstoffeerder te gaan volgen. Wat ik met beide handen heb aangegrepen. Na een voltijd praktijkopleiding van 1,5 jaar waarbij ik het ambacht van meubelstofferen heb mogen leren ga ik het nu zelfstandig doen. Vanaf 1 december 2022 ben ik gestart als meubelstoffeerder. In mijn eigen atelier ben ik in staat kleinschalig meubels te (her)stofferen.


Vaak zijn het frame en de vulling van een stoel, bank of fauteuil nog in prima staat maar is de bekleding helemaal op of niet meer naar jouw smaak. Weggooien is dan zonde, vooral als je gehecht bent aan het meubelstuk. Herstofferen is dan de perfecte oplossing en het kan dan weer jaren mee.

Dus zoek je een meubelstoffeerder met aandacht voor jou, jouw interieur én meubel dan ben je bij mij op het juiste adres.

Hartelijke groet, Jacqueline Winnen.

Foto's

Loveseat

Diensten

Bekleden
Herstofferen

Onze locatie

Winning-Design


Siep 6 6561 KK Groesbeek
06 30901701 Klik om te bellen