't Ploegkeldertje


Van Broeckhuijsenstraat 2-6 6511 PG Nijmegen
0243239300 Klik om te bellen

Over 't Ploegkeldertje

’t Ploegkeldertje is in Nijmegen en de omgeving natuurlijk vooral bekend om de raambekleding, zoals gordijnen, maar wij leveren daarnaast ook meubelstoffen. Hiervoor werken wij met de volgende merken:

Een Nederlands stoffenmerk met een herkenbare, maar vooral eigen stijl. De Ploeg is een Nederlandse weverij die sinds 1923 stoffen ontwerpt, ontwikkelt en in de markt brengt. Door onze samenwerking met dit merk, kunnen we met onze outlet ook goedkoper een aantal stoffen aanbieden.


Dit bedrijf, dat in 1968 in Denemarken ontstond, heeft verschillende projecten in onder meer Europese landen en de Verenigde Staten afgeleverd. Het bedrijf maakt stoffen, waarbij vooral het kleurgebruik en de minimalistische insteek kenmerkend zijn.

 

Bute Fabrics is een hedendaagse meubelstoffenfabrikant op basis van de Isle of Bute, voor de westkust van Schotland. Het landschap, de kleuren en texturen van het eiland zorgen voor een rijke inspiratie voor het ontwerpteam; wol geweven in prachtige kleuren en structuren. Verre van geïsoleerd, Bute Fabrics heeft een internationaal profiel en werkt met ontwerpers en fabrikanten over de hele wereld.

 

Dit merk uit België is bekend als decoratief stoffeerder van meubilair. Via eigen verkoopmodules is Aristide een merk dat actief is in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf bestaat sinds 1979.

 

't Ploegkeldertje in het kort

Diensten

Verkoop van stoffen

Onze locatie

't Ploegkeldertje


Van Broeckhuijsenstraat 2-6 6511 PG Nijmegen
0243239300 Klik om te bellen