Studio Brokaat


kortenhoefsedijk 85C 1241 LS Kortenhoef
0622513072 Klik om te bellen

Over Studio Brokaat

Voor verschillende stoffeerprojecten, denk ik, Yvonne de Boer, zonder een standaardconcept, graag mee u mee over kleuren, interieurstoffen en uw persoonlijke wensen.

Bij meubels gaat het om de emotionele waarde. Ik zoek altijd naar een mogelijkheid om uw dierbare spullen een andere plek of een nieuw leven te geven. 

Materiaal, kleurgebruik, technische afwerking en zitcomfort zijn aandachtspunten van het eerste uur. Duurzaamheid staat in mijn stoffeerders-bedrijf hoog in het vaandel.

Voor inspiratie heb ik in het landelijke Kortenhoef in mijn sfeervolle Studio Brokaat, een bijzondere selectie stalenboeken, prachtige meubelstoffen op de rol, en allerlei bygone materialen, zoals b.v. borduurwerken.

Elke 1ste zaterdag van de maand heb ik inloopworkshops. Ik geef op aanvraag, workshops op maat. Voor het stofferen c.q. het bekleden van diverse objecten en het verwerken van textiel.

De restauratie van een dierenhuid of een ander project, die liefde nodig heeft, kunt u ook aan mij overlaten.

Mijn website: www.brokaat.nl

Foto's

Uitklapbare Vintage Designfauteuil bekleed met jacquard stoffen. Deze prachtige geweven stoffen zijn de diverse teststukken van Woven Wonders.

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Herstofferen
Ik stoffeer meubels met allelei materialen, borduurwerken, gobelins, worteldoeken bontjassen en allerlei materialen, die ee n 2de leven verdienen.
Mijn vrije vormgevingsproject is het bekleden van stoelen met borduurwerken.
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Studio Brokaat


kortenhoefsedijk 85C 1241 LS Kortenhoef
0622513072 Klik om te bellen