Stoffeerderij Smaal


Romboutsplantsoen 4 3312 KV Dordrecht
0638324764 Klik om te bellen

Over Stoffeerderij Smaal

 

De plek voor uw stoffering. Stoffeerderij Smaal heeft een jarenlange ervaring en is ontstaan in 1935 te Dordrecht. De onderneming is in de vele jaren gestaagd gegroeid en een bekend bedrijf geworden in Dordrecht en verre omgeving.

Meubelstoffeerderij Smaal beschikt over een uiterst moderne werkplaats waar uw oude en versleten meubels vakbekwaam gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze.

Onze stoffeerderij in Dordrecht heeft stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. Het stofferen van meubels, campers, caravans, boten en jachten is maar een greep uit wat onze stoffeerderij doet. Voor horecagelegenheden of bedrijven kunnen we projectmatig stofferen, van vernieuwen van stoelen tot complete interieurs.

– Stofferen van meubels

– Stofferen van boten en jachten

– Stofferen van caravans en campers

– Horecastoffering

– Projectstoffering

Naast al het stoffeerwerk kunt u ook bij ons terecht voor restauratie en woningrichting. Wij beschikken, ook op het gebied van restaureren, over een ruime ervaring. Daarom restaureren wij ook veel verschillende soorten meubelen. Restaureren is een vak apart en een vak die met passie wordt beoefend.

 

Foto's

Diensten

Bekleden
Reparaties
Restaureren
Stofferen

Artikelen

a

De plek voor uw stoffering. Stoffeerderij Smaal heeft een jarenlange ervaring en is ontstaan in 1935 te Dordrecht. De onderneming is in de vele jaren gestaagd gegroeid en een bekend bedrijf geworden...

Onze locatie

Stoffeerderij Smaal


Romboutsplantsoen 4 3312 KV Dordrecht
0638324764 Klik om te bellen