Meubelstoffeerderij TMC Wonen


Marconistraat 13 4461 HH Goes
0113224102 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij TMC Wonen

In de meubelstoffeerderij van TMC Wonen in Goes (Zeeland) & Bergen op Zoom (Noord-Brabant) kan je banken en stoelen opnieuw laten stofferen! In onze stoffen collectie vind je meer dan 10.000 stoffen waaruit je kan kiezen. We verzorgen ook het hervullen van kussens & frameversteviging of andere aanpassingen. 

Onze meubelstoffeerders hebben beide ruim 7 jaar ervaring in het stofferen van banken en stoelen, deze ervaring is deels in Syrie opgedaan en deels in Nederland. In totaal werken er drie meubelstoffeerders in onze meubelstoffeerderij. Amar en Shiyar zijn gevlucht uit Syrie. In 2018 hebben wij hun de kans geboden om hun oude werk op te pakken bij TMC in Goes. Door het succes van de meubelstoffeerderij hebben we ook een stoffeerderij gecreerd in Bergen op Zoom. Ook daar kunt u meubelen brengen en afhalen ter reparatie/restauratie. De andere collega is een Nederlandse dame deze verzorgt voornamelijk de communicatie met de klanten, maar kan ook zelfstandig stofferen.

Wij kunnen uw meubel betaalbaar en binnen een korte termijn herstellen. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen. 

Vraag een offerte aan.

Foto's

Meubelstoffeerderij TMC Wonen in het kort

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Herstofferen
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Meubelstoffeerderij TMC Wonen

Meubelstoffeerderij TMC Wonen

Meubelstoffeerderij TMC Wonen


Marconistraat 13 4461 HH Goes
0113224102 Klik om te bellen