Meubelstoffeerderij struik&ZN


Floresstraat 13. A 2022 BB Haarlem
023 785 6338 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij struik&ZN

gediplomeerd en ervaren vakmanschap voor uw stoffeerwerk klassiek en modern.al velen jaren een begrip in Haarlem van vader op zoon.bel voor een gratis huisbezoek en vrijblijvende prijsopgave aan huis.of kom langs in onze winkel ruime collectie meubelstoffen waarmee wij al uw denkbare meubelen kunnen herstofferen.

MODERN STOFFEREN

door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op het gebied van design en designklassiekers. zo zijn meubelen van onder andere merken zoals leolux,artifort,Gelderland,jori,rolf benz,gispen,poltrona frau,minotti,giorgetti,b&b italia,vitra,cassina,dutch designer,etc geen probleem voor onze allround meubelstoffeerders. wij bewerken deze meubels op de manier zoals de fabrikant en de ontwerper het bedoeld heeft.ook de materialen die wij hier voor gebruiken sluiten aan op de wensen en eisen.wij kunnen de meubelen zo origineel mogelijk stofferen omdat wij met de zelfde stoffen en leder leveranciers werken als de merken zelf.

KLASSIEK STOFFEREN

klassiek stofferen gebeurt bij ons ten alle tijde op geheel ambachtelijke wijzen.onze klassieke geschoolde meubelstoffeerders maken gebruik van alle traditionele materialen zoals krijn,jutesingels,koperen veren,paardenhaar,zee gras,blauwwatten,jute,kaasdoek,kartoen,etc.of het nu gaat om oude of antieke meubelen,op de werkplaats kunnen renovaties worden uitgevoerd variërend van een deel reparatie tot een complete her stoffering van het meubel.door onze jarenlange opgebouwde kennis en kunde bent uw ervan verzekerd dat de essentie en de ziel van het meubelstuk niet verloren gaat.

Foto's

een pander bank geheel gestoffeerd met meubelstof

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Herstofferen
Industrieel naaiwerk
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN


Floresstraat 13. A 2022 BB Haarlem
023 785 6338 Klik om te bellen