Meubelstoffeerderij struik&ZN


Westfrankelandsestraat 44 3117 AS Schiedam
010 426 5102 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij struik&ZN

Gediplomeerd en ervaren vakmanschap voor al uw stoffeerwerk klassiek en modern.al velen jaren een begrip in Schiedam van vader op zoon.bel voor een gratis huisbezoek en vrijblijvende prijsopgaaf.of kom langs in onze winkel ruime collectie meubelstoffen Jim Dickens,keymer,reynaldo,kobe,swaffer,Buvetex,clochard,aw leder,van leeuwen,wij komen vrijblijvend bij u langs met onze collectie meubelstoffen.

STOFFEERWERK

waarom zou u dure nieuwe meubels kopen waarvan de kwaliteit toch vaak te wensen overlaat kom rechtstreeks naar ons en bespaar enorm veel geld en verzeker u van vakmanschap wij beschikken over een grote collectie meubelstoffen waarmee wij al uw denkbare meubelen kunnen herstofferen,zowel klassiek als modern.

 

LEERBEWERKING

wij kunnen diverse leerreparaties verrichten o.a. stiknaden,uitgerekt leer innemen of het gedeeltelijk vernieuwen van banken of stoelen.uiteraard bekleden wij met de allerbeste kwaliteit leer.wij leveren de originele huiden van alle bekende merken.wij zijn gespecialiseerd in het repareren en herstofferen van o.a  chesterfield meubels.

48 UUR SERVICE 

doorgezakte banken of fauteuils,kussens veerloos,leeg of uitgezakt wij proberen u binnen 48 uur te verhelpen van uw klachten d.m.v de vullingen aan uw houding aan te passen en u zo te voorzien van een perfect zitcomfort.voor al uw stoffeerwerk van modern tot klassiek

Foto's

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Designklassiekers
Herstofferen
Industrieel naaiwerk
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN

Meubelstoffeerderij struik&ZN


Westfrankelandsestraat 44 3117 AS Schiedam
010 426 5102 Klik om te bellen