Meubelstoffeerderij Drenthe


Kerklaan 30 9751 NN Haren Gn
0641806746 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij Drenthe

Wij bekleden al ruim veertig jaar meubels van klasiek tot modern  bootkussens , caravankussens autobekleding en alles wat er tussen in zit door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek .

Voor ons is belangrijk wat u van het meubel verwacht en adviseren u geheel vrijblijvend over de te gebruiken materialen want iedereen heeft een ander smaak en verwachting van het zitcomfort.

Onze werkplaats is voorzien van alles wat er nodig is om van u meubel weer een pronkstuk te maken en u jarenlang het comfort bied wat u van u meubel mag verwachten en menig compliment oogsten van u bezoekers .

Wilt u weleens wat anders dan gebruikelijk hebt u zo u eigen ideen over hoe het er uit moet zien of hoe het moet zitten of mischien wel juist niet .

Dat zijn allemaal dingen die voor we aan de klus beginnen met u kunnen bespreken want voor ons  persoonlijk contakt heel belangrijk om te zorgen dat u het krijgt zoals u dat voor ogen heeft.

Wij kunnen bij u langskomen of u bij ons zodat we kennis kunnen maken om u met raad en daad bij te staan .

Alvorens we tot de klus overgaan geven wij u een prijsopgave zodat u nooit voor verasingen komt te staan betalen doet u pas als u helemaal tevreden bent .

Dus in overleg is bijna alles mogelijk

Met vriendelijke groet Frits

Foto's

Heerlijke stoel met kleuren precies aansluitend bij het interieur

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Meubelstoffeerderij Drenthe


Kerklaan 30 9751 NN Haren Gn
0641806746 Klik om te bellen