Meubelstoffeerderij Alexander


Langeweg 51 7315 CR Apeldoorn
055-5762223 Klik om te bellen

Over Meubelstoffeerderij Alexander

Wie is Meubelstoffeerderij Alexander?

Meubelstoffeerderij Alexander is een echt, authentiek, familiebedrijf. Dat begon met de grote droom van grootvader Alexander. Hij vestigde meer dan 75 jaar geleden zijn onderneming aan de Langeweg in Apeldoorn. Dat bedrijf heeft hij jarenlang met veel passie en inzet geleid. Die passie voor het vak is nog steeds terug te vinden, al heeft kleinzoon Alexander het stokje inmiddels overgenomen.

Wij hebben meer dan 600 verschillende soorten stoffen- van prachtige klassieke stofsoorten tot modern en eigentijds - waar u een keuze uit kunt maken. Naast het restaureren van uw meubelen kunnen wij ook uw houten meubels repareren. Last van houtworm? Ook dit kunnen wij voor u oplossen.

Met ruim 75 jaar ervaring en een professioneel oog voor kwaliteit, service en persoonlijk contact zijn wij het juiste adres voor het stofferen, restaureren en repareren van al uw meubels.

Waar kan Meubelstoffeerderij Alexander u bij helpen?

Natuurlijk kunt u bij Meubelstoffeerderij Alexander terecht voor het herstofferen van uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa’s. Wij beschikken over een grote collectie stoffen en kunnen u helpen bij zowel klassieke als moderne meubels. Naast stofferen is ons atelier gespecialiseerd in restaureren en renoveren. Ten slotte kunnen wij u helpen bij doorgezakte banken en fauteuils en ook bij veerloze, lege of uitgezakte kussens. Wij kunnen eventuele lichamelijke klachten verhelpen door de vulling aan uw houding aan te passen. Zo creëren wij voor u het perfecte zitcomfort.

In het kort kunnen wij u dus helpen met:

  • Herstoffering met stof of leer
  • Opvullen zitting met koudschuim polyether
  • Bies- en rietmatwerk
  • Singels en veerpakketten
  • Antiekreparaties
  • Boot- en caravankussens
  • Houtwormbehandeling

Wij komen graag bij u thuis om een geheel vrijblijvende prijsopgave op te stellen. We bespreken samen welke meubels u onder handen wilt laten nemen. Ook kijken we naar een mogelijke aanpak. Groot voordeel is dat u direct van ons te horen krijgt wat de kosten zijn. U hoeft dus niet te wachten!

Waarom kiezen voor Meubelstoffeerderij Alexander?

Meubelstoffeerderij Alexander hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom gaan wij altijd voor persoonlijk contact. Wij begrijpen dat uw meubels geliefd zijn. Wij zullen dan ook altijd zorgvuldig met uw meubels omgaan. Dat maakt ons het juiste adres voor stofferen, restaureren en repareren. Bovendien kunt u momenteel profiteren van 10% korting en onze gratis haal- en brengservice. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Foto's

Prachtig

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Herstofferen
Meubelreiniging
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Meubelstoffeerderij Alexander


Langeweg 51 7315 CR Apeldoorn
055-5762223 Klik om te bellen