DUX International


Florijnstraat 12 4861 BW Chaam
0161 492015 Klik om te bellen

Over DUX International

De bekleding van een meubel bepaalt in grote mate de uitstraling. Bij DUX International bent u aan het juiste adres voor uw bekledingsmaterialen voor alle uiteenlopende projecten, horeca, zorg en woonsituaties. Met onze uitgebreide leder-, kunstleder- en buitenstoffencollectie richten wij ons op het hogere segment van de markt en rekenen wij de meubelindustrie, meubelstoffeerders en scheeps- en projectinrichters tot onze klantenkring.

Maatwerk
Wij zijn trots op onze meubelleder-, kunstleder- en (buiten)stoffencollecties. Mocht het door u gezochte product niet te vinden zijn in onze standaard-collectie dan zoeken wij graag het product voor u op of ontwikkelen het voor u.
 
Uitgebreid assortiment kunstleder
DUX International biedt u een enorme collectie kunstleder. Zo omvat onze kunstledercollectie onder andere alle artikelen van de producent van Skai (de firma Hornschuch uit Duitsland). Door een intensieve samenwerking met onze Duitse partner kunnen wij u alle Skai-producten ruim uit voorraad leveren.
 
DUX-kunstledercollectie
Onze DUX-kunstledercollectie blijft continu in beweging en hier komen dan ook regelmatig mooie nieuwe producten bij. Binnen de DUX Collectie zorgen wij ervoor dat u een uitgebreid kleurenpallet terugvindt tegen een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Hierbij zijn de FR-artikelen brandvertragend en zijn alle artikelen uit de DUX-kunstledercollectie ftalaat vrij geproduceerd volgens de REACH-normering.
 
"Just in time"
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij met een breed assortiment en een ruime voorraad ervoor dat we u “just in time” en supersnel kunnen bedienen. Hierbij staan uw wensen en behoeften volledig centraal!

Foto's

florijnstraat 12

Diensten

Afwerking van leer
Onderhoud
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

DUX International


Florijnstraat 12 4861 BW Chaam
0161 492015 Klik om te bellen