Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Heemraadweg 108
    1382 GV Weesp
  • 06-11918933

WoonideeEnzo / ManonRuijgrokDesign

Je fauteil of eetkamer stoelen opnieuw stofferen? Bij WoonideeEnzo kun je allerlei soorten meubels van een mooie, nieuwe stof laten voorzien. Wil je die heerlijke fauteuil van je oma laten opknappen of die hippe schommelstoel die je bij de kringloop vond? Ik heb ervaring met het stofferen van elk soort stoel. Heb je een wiegje dat al jaren in de familie is, maar waarvan de stof zijn beste tijd gehad heeft? Ik maak hem weer als nieuw! Ook voor een voetenbankje kun je bij mij terecht. Onder mijn handen krijgen meubels een tweede of misschien wel derde leven. Meubels stofferen is dus ook nog eens heel duurzaam.

Heb je een meubel waar je geen afstand van wil doen, maar dat wel toe is aan nieuwe stof? Gooi hem niet weg, maar laat zulke meubels opnieuw stofferen. Wil je jouw meubel herstellen in de originele staat? Met dezelfde look? Dat kan. Ik ga op zoek naar een mooie stof in dezelfde stijl.

Je design stoel een hele andere uitstraling geven en heb je advies nodig omdat je er zelf niet uitkomt? Als interieurstyliste denk ik graag met je mee. Samen zoeken we een stof uit die helemaal past bij de stijl van jouw interieur. Van jeansstof tot fluweel en van leer tot ribstof. Alles is mogelijk. Deze meubelstoffeerder in het kort

Diensten

  • Bekleden
  • Herstofferen
  • Stofferen