sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Achtergracht 111
    1381 BM Weesp
  • 06-11918933
  • Website

WoonideeEnzo / ManonRuijgrokDesign

Meubels stofferen in alle stijlen

Eeuwig zonde om die heerlijke luie stoel of dat prachtige wiegje zomaar weg te doen als de stof niet meer mooi is. Laat je meubels stofferen en ze kunnen weer jaren mee. Bij WoonideeEnzo kun je jouw oude meubel in een fris nieuw jasje laten steken. In de stijl die precies past in jouw interieur: van klassiek tot modern.


Originele of nieuwe look

Heb je een meubel waar je geen afstand van wil doen, maar dat wel toe is aan nieuwe stof? Gooi hem niet weg, maar laat zulke meubels opnieuw stofferen. Wil je jouw meubel herstellen in de originele staat? Met dezelfde look? Dat kan. Ik ga op zoek naar een mooie stof in dezelfde stijl.

Meubels stofferen kan ik ook voor je doen als je er juist iets compleet anders van wil maken. Kom je er zelf niet uit? Als interieurstyliste denk ik graag met je mee. Samen zoeken we een stof uit die helemaal past bij de stijl van jouw interieur. Van jeansstof tot fluweel en van leer tot ribstof. Alles is mogelijk. 

 
Meubels stofferen: van stoel tot wieg

Meubels opnieuw stofferen? Bij WoonideeEnzo kun je allerlei soorten meubels van een mooie, nieuwe stof laten voorzien. Wil je die heerlijke fauteuil van je oma laten opknappen of die hippe schommelstoel die je bij de kringloop vond? Ik heb ervaring met het stofferen van elk soort stoel. Heb je een wiegje dat al jaren in de familie is, maar waarvan de stof zijn beste tijd gehad heeft? Ik maak hem weer als nieuw! Ook met voetenbankjes en kasten kun je bij mij terecht. Onder mijn handen krijgen meubels een tweede of misschien wel derde leven. Meubels stofferen is dus ook nog eens heel duurzaam.

 
Laat jouw meubels opnieuw stofferen

Meubels stofferen? Dan ben je bij WoonideeEnzo aan het juiste adres. Heb je al precies in je hoofd wat je wilt? Stuur dan foto’s met je wensen erbij naar info@woonideeenzo.nl en ik geef een strakke prijs. Kom je er zelf niet uit en heb je advies nodig? Geen probleem. Ik denk graag mee. Ik kan ook bij je langskomen en kijken wat past in jouw interieur. Samen zoeken we dan een stof uit. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Foto's van WoonideeEnzo / ManonRuijgrokDesign


WoonideeEnzo / ManonRuijgrokDesign in het kort

Diensten

  • Bekleden
  • Herstofferen
  • Reparaties
  • Stofferen