De Ruijter breidt uit

LEZERSNIEUWS HETKOMPAS.NL De Ruijter Stofferingen breidt uit

Hardinxveld-Giessendam - De Ruijter Betimmeringen & Stofferingen heeft onlangs de stoffeerafdeling uitgebreid. De firma Meubelstoffeerderij Lex van Berkum is onderdeel geworden van De Ruijter Stofferingen. De werkplaats van Lex van Berkum is inmiddels verhuisd naar de Nieuweweg 186.

De Ruijter Betimmeringen is met ruim tachtig jaar ervaring een gevestigde naam in de (scheeps)interieurbouw. De stofferingsafdeling van De Ruijter levert behalve stofferingen voor de maritieme wereld ook projecten "op het vaste land" zoals maatwerk voor horeca, kantoren, winkels of hotels alsook stoffering voor particulieren. De Ruijter wilde de stoffeerafdeling optimaliseren en uitbreiden en de overname van Meubelstoffeerderij Lex van Berkum past in die visie.

Rob Markesteijn, directeur van De Ruijter Stofferingen: "De zakelijke klanten van De Ruijter zijn bekend met ons concept om totale project-stoffering aan te bieden. Met de komst van Lex van Berkum en zijn 25 jaar ervaring in stoffering voor particulieren, verwachten wij onze dienstverlening aan particulieren te kunnen uitbreiden. Ook aan hen bieden wij allround know-how en een ruime keuze uit kwaliteitsproducten."

Op dit moment wordt aan de Nieuweweg 186 gewerkt aan een nieuwe showroom. Vanaf juli kunnen klanten van De Ruijter Betimmeringen & Stofferingen hier in een prettige ambiance geadviseerd worden over betimmeringen, interieurbouw én stofferingen.

Op September 15, 2014