Arena Woninginrichting


Hatertseweg 618 6535 ZZ Nijmegen
024-3510176 Klik om te bellen

Over Arena Woninginrichting

Arena Woninginrichting heeft een grote assortiment in Gordijnen, Raamdecoratie en Vloerkleden. Onze collectie in gordijnen bestaat uit transparante (vitrages), semi-transparant (in-between), overgordijnen en verduisterende stoffen (dim-out & black out), bestaande uit vele kleuren & dessins. Raambekleding is de sfeermaker in uw huis, we helpen u graag met ons deskundig advies bij het maken van de juiste keuze voor uw raambekleding.


Het kiezen van gordijnen is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van hun huis. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur? Om u te helpen bij die keuze hebben wij diverse gordijnstoffen op volle lengte in de showroom gepresenteerd. Wij bieden u de mogelijkheid om een kleurstaal of showbaan te lenen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U heeft de mogelijkheid om de stof direct mee te nemen. Wij bieden u ook de service om het in te meten, te confectioneren en vervolgens te plaatsen.


Arena Woninginrichting is gespecialiseerd in gordijnen, het is bekend in heel Nederland met model gordijnen op maat en naar wens gemaakt.